You are currently viewing România este o piaţă dinamică a Uniunii Europene

România este o piaţă dinamică a Uniunii Europene

Ca parte a Uniunii Europene din 2007, România se bucură atât de o deschidere mai mare către branduri de renume cât şi de atenţia investitorilor în regiune, fiind adesea aleasă ca piață de test favorită a produselor şi serviciilor globale. Poziţionarea sa strategică, cu ieşire la Marea Neagră, bogată în resurse naturale diverse şi cu potenţial de creştere rapidă, completează cu o forţă de muncă calificată, deschidere către inovaţie, adaptabilitate rapidă şi competitivitate.

Vor fi voci care vor spune că prea mulţi tineri preferă să lucreze în ţări cu venituri mai mari însă tot mai mulţi revin în ţară cu capital pentru noi afaceri.

Companiile care deja au testat produse local apreciază agilitatea și receptivitatea pieței locale față de produse și servicii noi. România este o piaţă atipică, la confluenţa Estului cu Vestul, cu multiple dificultăţi istorice care a învăţat să se adapteze şi să caute soluţii, fiind deschisă sa afle şi să experimenteze mai mult. Acum este pionier sau voluntar în multe iniţiative de digitalizare.

Sunt în continuă dezvoltare infrastructura, platformele de comerţ electronic, hub-urile regionale, diversificarea ariilor de afaceri, acestea contribuind la dinamica pieţei şi atragerea de noi investitori.

România are astfel oportunitatea de a accesa noi produse şi a le distribui în regiune, nefiind necesare adaptări sau modificări locale. O diversificare mai mare va aduce totuşi un plus de valoare companiilor prin mărirea gamei oferite prin integrare culturală şi punerea în valoare a caracteristicilor specifice.   

Echipa Nexia ABS este dornică să va cunoască şi să vă ghideze cu soluţii contabile moderne.

#romania #NexiaABS #potential #inovatie #digitalizare

Lasă un răspuns